Schurink koeltechniek slide

Over Schurink Koeltechniek

Door onze ruime ervaring in de koeltechnische branche en ons team van gediplomeerde monteurs kunnen wij bij Schurink Koeltechniek service verlenen voor alle merken koelinstallaties en vriesinstallaties. Omdat wij bij u in de regio (+/-60 km straal) gevestigd zijn kunnen we snelle service, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, verlenen. Dit geeft als resultaat dat uw product weer snel de juiste temperatuur heeft.

Tevens verzorgen wij preventief onderhoud waarvoor inspectiecontracten passend bij de installatie af te sluiten zijn.

Schurink Winterswijk servicebus

Schurink Koeltechniek en het Milieu

Wij zijn NVKL lid. NVKL-leden zijn specialisten in klimaat- en koudetechniek en staan voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Lees meer op NVKL.nl

Het gebruik van synthetische koudemiddelen is geregeld in het F-gassen besluit. Dit is een Europese regeling, waarin is vastgelegd welke eisen er gesteld worden aan het toepassen van synthetische koudemiddelen in koel- en vriesinstallaties. De F-gassen verordening geeft o.a. aan hoe en door wie onderhoud en reparaties uitgevoerd moeten worden en welke eisen aan deze personen en bedrijven worden gesteld. Daarnaast staat in het kader van de ‘zorgplicht’ beschreven hoe vaak onderhoud aan een koelinstallatie moet plaatsvinden.

Advies of meer informatie nodig?

U kunt altijd contact met ons opnemen, onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar.