Schurink koeltechniek slide

Airconditioning

Airconditioning is uit ons dagelijks leven niet meer weg te denken. Op het werk, in de auto en tijdens het winkelen kijken we er niet meer van op als er airconditioning aanwezig is.

Airconditioning wordt gebruikt voor ruimtes waar de temperatuur te hoog oploopt door een hoge warmtebelasting van zon, dit al dan niet in combinatie met een hoge warmteproductie in de ruimte door verlichting, computers, copiers en andere warmtebronnen. De hedendaagse airconditioningsystemen zijn fluisterstil, energiezuinig en kunnen ook voorzien worden van een verwarmingsfunctie om de ruimte te verwarmen.

Airconditioningprogramma

Verrijdbare modellen

De verrijdbare modellen bieden u in de warme zomermaanden een makkelijk te plaatsen en te verplaatsen airconditioning. Voor kantoor, behandelruimte, woon-, werk- en slaapkamer en nog vele andere toepassingen. Gedurende de wintermaanden kan de unit eenvoudig worden opgeborgen om bij de eerste warme dagen direct weer voor u klaar te staan.

Wandmodellen

Het wandmodel doet zijn werk fluisterstil, waardoor deze zijn toepassing vindt in klein kantoren, vergaderruimten en ook slaapkamers. Een gebruiksvriendelijke infrarood afstandsbediening zorgt ervoor dat u eenvoudig op elk gewenst tijdstip het klimaat kunt regelen naar uw persoonlijke voorkeur.

Satellietmodellen

De satellietmodellen zijn in vele capaciteiten leverbaar. Deze modellen worden tussen het systeemplafond gemonteerd. Alleen de speciaal geselecteerde uitblaasroosters en de afstandsbediening zijn zichtbaar. Omdat de unit zeer stil en efficiënt zijn werk doet, zijn het alleen deze aspecten en een optimaal binnenklimaat die de aanwezigheid van de airconditioning verraden. In restaurants, feestzalen, praktijkruimten en kantoren worden satellietmodellen toegepast.

Vloer/plafond- onderbouwmodel

In de wat grotere capaciteiten en vooral daar waar geen systeemplafond toegepast is, worden de vloer/plafond-onderbouwmodellen toegepast. Deze units worden op de vloer of bij voorkeur tegen het plafond gemonteerd en brengen de behandelde lucht zo hoog mogelijk in de ruimte. Dit resulteert in een optimale verdeling van de behandelde lucht. Deze modellen worden toegepast in kantoren, praktijkruimten, restaurants, danszalen, en op vele andere locaties.